Kwaliteitsimpuls

Groenalliantie Midden-Holland werkt in het programma Kwaliteitsimpuls Groenalliantie aan het verbeteren van onze recreatiegebieden in het Groene Hart. Doel is onze terreinen nog aantrekkelijker te maken voor recreanten. Ons motto daarbij is: meer te doen, meer te beleven, beter te zien. 

Projecten

Onze recreatiegebieden zijn geliefd en drukbezocht, maar voldoen niet helemaal meer aan de eisen van deze tijd. In de Krimpenerwaard en de omgeving van de Reeuwijkse Plassen gaan we daarom aan de slag. In het ene gebied volstaat een kleine opknapbeurt, elders staan aanzienlijke veranderingen op stapel. De plannen zijn met inbreng van gebruikers, omwonenden en andere betrokkenen tot stand gekomen. Lees meer over de projecten.

Samenwerking

Groenalliantie is eigenaar van de recreatiegebieden en opdrachtgever voor de Kwaliteitsimpuls. Staatsbosbeheer staat als beheerder van de recreatiegebieden aan de lat voor de uitvoering. We werken samen met gemeenten, waterschappen en andere partijen om projecten gezamenlijk te realiseren en/of te onderhouden.